dimarts, 8 de gener del 2008

Anímic - christmas songs

Ara que ja han passat les festes de Nadal, si faig un acte de valentia et diré que les nadales sempre m'han agradat. La meua mare, puntualment, posa nadales per tota la casa un mes abans d'arribar al Nadal i, lluny de molestar-me, m'agrada escoltar-les -no totes, però sí la majoria. De fet, si fes una llista de les cançons que més m'emocionen posaria (al costat d' Els segadors i l'Himne del Barça, of course) Gloria, in excelsis deo, El cant dels ocells o Adeste fideles.

Fet i fotut, vaig anar 8 anys a La Salle i suposo que això, d'una manera o altra, s'ha de notar. No és ben bé culpa meua.

Però el cas és que Anímic han tret un disc de nadales de la mateixa manera que ho van fer l'any passat. I lo bo del cas és que el disc és gratuït totalment i sense matissos (quasi com el darrer cd del grup del senyor de la guerxina permanent) des de la pàgina web de la seua, diguem-ne, discogràfica.

I què té aquest disc? Cinc nadales fetes a la Anímic, curtes, gravades d'una manera casolana i amb la sort que les podràs escoltar al mig de l'agost perquè no tenen l'aroma hivernal que sí solen tenir les nadales tradicionals.

No voldria destacar-ne cap perquè totes tenen el seu què però tampoc puc enganyar-te: Little Drummer Boy (la resta de la humanitat n'hem dit tota la vida El Tamborilero del Raphael) em té el cor robat. Sembla estrany que la feina d'un sòmines d'aquest calibre hagi pogut influenciar a gent tan radicalment diferent a la seua manera de fer més aviat casposa. Sigui com sigui, la versió els ha sortit perfecta i més trista (que és dir molt!) que l'original. Un nou clàssic de la meua discoteca, vaja.

El disc es completa amb El desembre congelat, Jingle bells, El noi de la mare i Les dotze van tocant. Si encara estàs amarat de l'esperit nadalenc, pots descarregar-te aquest disc de forma legal i gratuïta i deixar algun comentari al seu myspace. No et costarà ni un duro i segur que a ells els farà molt contents.

I si no, sempre tens la possibilitat d'anar al Cafè Slavia de les Borges Blanques el pròxim 21 de març (divendres sant, si no m'equivoco), on faran un concert, i dir-los-hi en persona com de grans són.

Contacte: http://www.myspace.com/animicblog


2 comentaris:

Anònim ha dit...

jolines que bonito!!!Que bonito es ver que alguien usa su tiempo y esfuerzo en decir cosas tan bonitas sobre nosotros! Agradecemos mucho tu apoyo y nos alegra de una forma imensa que te haya gustado el disco!un beso enorme!
Louise

Anònim ha dit...

Molt bon bloc, TU! L'altre bloc no m'agrada tant (qüestió de gustos, suposo) però tens molta traça i tens uns gustos ben peculiars. Ànims!

PS: també t0he de dir que ets una mica mandrós, no?

APetonets! :*